Over het Erfrechtkantoor


De stuwende kracht achter Het Erfrechtkantoor is mr. I.M. (Marloes) Boonstra. Na het behalen van haar rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit Groningen is zij begonnen in het notariaat als kandidaat-notaris. Tijdens haar werk in het notariaat heeft zij de Beroepsopleiding voor het Notariaat gevolgd en is de voorliefde voor het erfrecht en de Successiewet ontstaan. Vele nalatenschappen in diverse soorten en maten heeft zij kunnen afwikkelen. Vervolgens is Marloes gaan werken bij een middelgroot accountants- en advieskantoor en is na het volgen van de Leergang Executele lid geworden van de vereniging NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs). Om zich uitsluitend toe te leggen op het erfrecht en de Successiewet is Marloes haar eigen kantoor gestart.

Gecertificeerd executeur

Marloes is door SCE (Stichting Certificering Executeurs) gecertificeerd. SCE is de enige stichting in Nederland die executeurs certificeert. Certificering vindt plaats op grond van kennis, ervaring en kunde. Op dit moment zijn er landelijk slechts 62 gecertificeerde executeurs.

Visie

Betrokken, deskundig, efficiënt en kwaliteitsgericht zijn enkele kernwoorden van Marloes. Ze is gedreven en bijt zich vast in een opdracht totdat deze optimaal is afgerond.

Het Erfrechtkantoor is een specialistisch en landelijk werkend kantoor en staat voor directe communicatie en een concrete en praktische aanpak van uw opdracht. De kleinschaligheid van Het Erfrechtkantoor is tevens haar kracht: zonder zware overhead kosten wordt uw opdracht op een persoonlijke maar professionele wijze uitgevoerd.